5 okt '17

1e ZIN Wetenschapsdag

Congres

Bijeenkomst | Zorginstituut Nederland

Datum: 5 oktober 2017, 12:00
Locatie: Koninklijke Groote Industriëele Club

De eerste Zorginstituut Nederland Wetenschapsdag vindt plaats op donderdag 5 oktober. Tijdens deze dag staat de samenhang tussen de thema's Kennis en Beleid centraal.

Waarom?
Met de Wetenschapsdag hopen we u te inspireren door te laten zien wat de wisselwerking tussen kennis en beleid oplevert aan uitkomsten en resultaten. Daarnaast worden er velerlei promotie onderzoeken gepresenteerd. Kortom er is genoeg stof voor debat en reflectie. Prof. Dr. Bert Boer van de Erasmus Universiteit Rotterdam is dagvoorzitter.

Voor wie?
Onderzoekers aan universiteiten en kennisinstellingen, beleidsmakers van betrokken ministeries, partnerinstellingen en onderzoeksbureaus zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen.

Onderwerpen
Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • EUnetHTA- Europese Health Technology Assesment; doen we alles dubbel?
  • Verdringseffecten; kost nieuwe zorg soms ook gezondheid?
  • Governance op kwaliteit
  • Onderzoek, informatie en kennis voor beleid
  • Kennis voor beleid in België; een bochtig parcours

Informatie & Aanmelden
De ZIN Wetenschapsdag vindt op 5 oktober 2017 plaats in de Koninklijke Groote Industrieele Club op de Dam 27 in Amsterdam. Het programma duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Vanaf 12.00 uur staat er een lunchbuffet klaar en na 17.00 bent u van harte welkom op de afsluitende borrel.

Aanmelden kan via dit formulier tot en met 2 oktober 2017. Bij grote belangstelling kunnen wij het aanmelden eerder sluiten. Lees meer informatie over het programma van de Wetenschapsdag