21 nov '17

De rol van de patiënt verandert. Verandert de zorg mee?

Congres

De rol van de patiënt binnen de zorg en zijn of haar zorgproces zal de komende jaren veranderen. Maar hoe gaat u om met deze verandering en wat kunt u daar nu al voor doen?

Komend jaar gaat het echt gebeuren: informatie die tot op heden vooral in losse systemen van zorgverleners zat gaat stromen naar de patiënt. In 2018 worden de afspraken die MedMij (een initiatief van het Informatieberaad, de brede coalitie van patiënten, zorgaanbieders, verzekeraars en overheid die samen werken aan een betere informatievoorziening in de Nederlandse gezondheidszorg) heeft gemaakt geïmplementeerd. Hier plukken zorggebruikers, zorgverleners en leveranciers de vruchten van.

Kom 21 november naar ons event en u hoort hoe u zich kunt voorbereiden, welke vormen van financiering beschikbaar komen en wat de ontwikkeling van persoonlijke gezondheidsomgevingen kunnen betekenen voor uw dagelijkse werk.

Goed voorbereid op 2018

We willen u deze bijeenkomt inspireren, informeren en activeren om in de nabije toekomst uw gegevens te ontsluiten naar de persoonlijke gezondheidsomgeving van uw patiënt. Na deze bijeenkomst weet u welke stappen u kunt zetten om voorbereid te zijn op 2018.

De volgende sprekers verwelkomen u graag: Dianda Veldman (Directeur-bestuurder Patiëntenfederatie), Paul Iske (Hoogleraar Open Innovation & Business Venturing), Mark Elstgeest (Programmamanager MedMij, Erwin Eissinger (Projectleider financiering). Daarnaast informeren en inspireren wij u met verschillende workshops tijdens deze middag.

Klik hier voor meer informatie.