17 nov '17

Meet & Greet Citrienfonds

Evenement


Het Citrienfonds helpt duurzame en breed inzetbare verbeteringen in de gezondheidszorg te ontwikkelen. Binnen vijf programma’s werken de umc’s samen met hun netwerk en andere zorgaanbieders aan innovaties die concrete oplossingen bieden voor dringende vraagstukken binnen de gezondheidszorg. Het Citrienfonds is speciaal hiervoor door minister Schippers van VWS ingesteld voor de periode van 2014 tot 2018.

Recente ontwikkelingen en voorbeelden uit de projecten van het Citrienfonds, en hoe deze toepasbaar zijn in het Nederlandse zorgsysteem, staan centraal tijdens de derde Meet & Greet dat op vrijdag 17 november as. van 09.00 - 17.00 uur plaatsvindt in Congreslocatie Figi in Zeist. Graag delen wij de tot nu toe behaalde resultaten met u.

De vijf programma’s van het Citrienfonds verzorgen gezamenlijk een aantal plenaire voordrachten en twintig interactieve workshops, zoals:
·       Sturen op de kwaliteit van de zorg door value based healthcare
·       Financiering en regelgeving in oncologienetwerken
·       Stoppen met het bieden van onnodige zorg. Wat is de beste aanpak?

Tijdens dit dagvullende programma is er volop gelegenheid voor ontmoeting, participatie en interactie.

Het Citrienfonds helpt de gezondheidszorg duurzaam te ontwikkelen met kwalitatief toegankelijke en hoogwaardige zorg als doel.

Binnen vijf programma’s - Registratie aan de bron, Naar regionale oncologienetwerken, Doen of laten? Terugdringen van onnodige zorg, Sturen op kwaliteit en e-Health – werken de umc’s samen met hun netwerk en andere zorgaanbieders aan innovaties die concrete oplossingen bieden voor dringende vraagstukken binnen de zorg.

Voor wie?
Het symposium is relevant voor medisch specialisten, huisartsen, verpleegkundigen, onderzoekers, patiëntenorganisaties, beleidsmedewerkers, bestuurders in de zorg, zorgverzekeraars en andere partijen die betrokken zijn bij de realisatie van toekomstbestendige zorg.

Voor het volledige programma, details en inschrijving: http://www.nfu.nl/patientenzorg/citrien/meet-and-greet-citrienfonds-2017/

Locatie
Congreslocatie Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist. Figi ligt op drie kilometer van de A12. Er zijn goede parkeermogelijkheden. Met het openbaar vervoer reist u per bus in vijf minuten vanaf station Driebergen Zeist naar het congrescentrum. De bus gaat tien keer per uur.