Project update telemonitoring en big data: De metingen gaan beginnen!

We gaan van start met deelresultaat 3 en 4: Thuismetingen bij ten minste 20 Parkinson patiënten en het maken van een whitepaper/publicatie over ons project.

21 aug '18 | Digitale interactie, Consumenten e-Health, Health apps, Research, Telemedicine, Wearables, Maastricht UMC+

De wearables en de vragenlijst applicatie zijn uitvoerig getest en klaar voor gebruik. Ook zijn de eerste inclusies een feit. We gaan dan ook in augustus nog beginnen met het meten van de eerste Parkinson patiënten! Onze haalbaarheidsstudie zal uitwijzen of de combinatie van wearables en de vragenlijst applicatie werkt, of mensen het gebruiken, wat voor kennis het oplevert en of we een begin van een model kunnen bouwen voor de correlatie tussen metingen met de sensoren en de vragen.

Ondertussen zijn we ook begonnen met ons project te beschrijven in een whitepaper/publicatie. Deze is in de vorm van een python notebook, welke tekst, afbeeldingen, code en resultaten bevat. Het voordeel hiervan is dat het makkelijk geupdate kan worden en bovendien is het makkelijk te delen en open toegankelijk. Op deze manier hebben we aan het eind van het jaar zeker een up-to-date whitepaper. We zullen de whitepaper blijven updaten naarmate we meer data hebben verzameld.

Link naar de whitepaper:

https://github.com/CompNeurosurg/adbs-pilot-sensor-ema/blob/master/NFU%20Whitepaper%20feasibility%20study.ipynb

Comments